sunnuntaina, elokuuta 15, 2010

NYS Ajokortti 5

Tuota parkkaamista on tullut viime aikoina tarkasteltua. Ei vähiten siksi, että pitää tuo paikallinen kortti ajaa, mutta myös siksi että pysäköintipaikan löytäminen kadunvarresta Manhattanilla on verrattain hankalaa, eikä kenenkään pers kestä parkkipaikan ostamista harva se päivä.

* * *

Monenlaisia ratkaisuja onkin tullut nähtyä. Alla NYCssä poikkeuksellinen pyöräkaista. Koska autoilijat eivät täällä tietenkään osaa ottaa pyöräilijöitä huomioon, niin niitä autonovimiinoja odotellessa...
Toinen mielenkiintoinen havainto on nähdä missä kunnossa autojen puskurit ovat. Takseissahan on ne törmäyssuojat, että niihin ei edes jälkiä jää, mutta tavalliset uudenkin siviiliauton muovipuskurit näkevät elämää.


Omaisuudestaan tarkat yrittävät kiertää ongelmaa ostamalla verrattain naurettavannäköisiä puskurinsuojia. Naarmuihin nuo auttavat...


... mutta useasti mälli tulee muualta kuin keskeltä...


...tai sen verran pönäkästi, että siinä ei kumimatot auta.

Asiaa ei yhtään auta se, että keski-ikäiset mammat peruuttelevat niitä pienen kuorma-auton kokoisia SUV:tään. Autokoulussakun vaaditaan niitten trikkien osaamista ei oikeaa ajotaitoa.

Ei kommentteja: