maanantaina, joulukuuta 20, 2010

Mediaseurantaa

Rakas päiväkirja,


En ole kirjoittanut teillä taas pitkään aikaan, mutta on nähty sitäkin ihmeellisisempiä asioita mediassa. Ehkä pitäisi aluksi alkaa epäilemään "homo economicus" -konseptin ohella neo-klassista taloustiedettä laajemminkin. Puhumattakaan rahoitusmarkkinoista. Toisaalta, asioihin pitää olla perspektiiviä, kuten olemalla 77 vuotta Wall Street Brokerina. Huumeiden salakuljetus on ihan käsistä, ja Kalifornian "medical marijuana" alkaa saada hienostuneita, kuldyyrillisiä piirteitä. Keskilännessä on menetetty sekin vähä järki joka siellä on joskus ollut. Nykyään pukataan uskonnollisia teemapuistoja.

Täällä NYCssä aina sattuu ja tapahtuu. Polliisit alkaa friikkailemaan tai sitten heillä vain oli v-käyrä oli korkealla. Toiset haluavat oppia NYC-aksentin, kun taas toiset haluavat siitä eroon; gangsterin ja työväenluokan luntun rooleja ei riitä kaikille. Lopuksi, joskus syksyllä istuskelimme Park Slopessa grillailemassa, ja pieni pesukarhu ilmestyi osingoille. Näytti suloiselta, mutta kannattaa olla varovainen.

* * *

Euroopassa ei tunnu menevän putkeen sielläkään. Irkut ainakin kertovat asiat suoraan. Ja Suomessa senkun mahorkka haisee – putosin ihan täysin kun näin Talin Hienosto-Golfausta koskevan nykytaidetempauksen, lisää tätä.

Ei kommentteja: